Ontwerp

Een tuin die bij u past! Hoe komt een tuinontwerp tot stand?

Trends wisselen elkaar af, stijlen zijn echter tijdloos.

De basis voor een goed tuinontwerp begint met een persoonlijk gesprek en een goede inventarisatie.

In het eerste gesprek, op locatie, bespreken wij uw wensen en eisen. Denk hierbij aan de (toekomstige) functie van uw tuin, tuinstijlen, budgetten en overige (visuele) aspecten die voor u van belang zijn. Tijdens het gesprek komen ook de kosten voor een tuinontwerp en beplantingsplannen naar voren, zullen we de tuin opmeten, de omgeving opnemen, gevelindeling bekijken, hebben we aandacht voor de grondsoort en zullen wij foto’s maken van de bestaande tuin en gevel van de woning. Is de locatie nog in aanbouw, dan kunnen wij in een vroeg stadium al een belangrijke adviserende rol vervullen.

Na dit gesprek komen op de tekentafel uw persoonlijke wensen èn onze ideeën samen. Een fraaie tuin begint namelijk bij een goed en creatief ontwerp.

Bij een vervolg afspraak wordt het ontwerp gepresenteerd en met u besproken. Wanneer het ontwerp voldoet aan uw wensen dan wordt er een heldere werkomschrijving en vrijblijvende offerte opgesteld.

U kunt bij ons ook terecht wanneer u alleen een ontwerp of beplantingsplan voor uw tuin wilt laten maken, om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

Heeft u interesse in een ontwerp, neemt u dan contact op met Bart op telefoonnummer 06 2726 1680 of vul onze contactpagina in, waarna wij contact met u opnemen.