Skip to main content

Onderhoud

Genieten van een goed onderhouden tuin

Een eigen tuin is een rijk bezit dat een grote bijdrage kan leveren aan uw woon- en leefplezier. Men geniet dan ook vaak het meest van de tuin als deze er netjes en vitaal bij ligt.

Omdat we het tegenwoordig allemaal erg druk hebben, is er vaak weinig tijd om te investeren in het onderhouden van onze tuinen. Ook kan het zo zijn dat het tuinonderhoud niet tot uw hobby’s behoort. In beide gevallen kunnen en willen wij u graag helpen.

Het goed onderhouden van uw tuin vergt de nodige vakkennis. Niet alleen betreffende wanneer, wat en hoe er gesnoeid dient te worden, maar ook aspecten zoals:

  • Onkruidbestrijding (op verharding en in de beplanting),
  • Knippen van hagen,
  • Gazononderhoud zoals verticuteren
  • Juiste bemesting Etc.

Heeft u vragen betreffende de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact op met Thijs den Brok via 06 1305 0248.

Wellicht kan het voor u of uw tuin voldoende zijn om delen van het onderhoud uit te besteden. Het is mogelijk om daar afspraken over te maken. Een voorbeeld hiervan is dat wij uw tuin zullen snoeien maar dat u zelf op een mooie zonnige dag het afval opruimt en afvoert. Hierdoor zet u de vakkennis in, daar waar het nodig is.

Geef uw wensen door, wij helpen u graag verder!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Maak een keuze
Invalid Input

Wij bewaren u gegevens uitsluitend om contact op te nemen vanwege uw verzoek.